Skûtsjesilen, borrelen & diner

Afgelopen vrijdag was ons jaarlijkse personeelsuitje. Na het oplossen van enkele rebussen kwamen we erachter. We gaan naar het Watersporthotel in De Heeg. Wat we daar gingen doen, was nog een verrassing.

Van te voren werd gevraagd om onze hoofdomtrek en schoenmaat… Waarvoor hebben we deze combinatie nodig? Was dat een afleidingsmanoeuvre? Ja, dat was het.

Het weer zat enorm mee. Met een heerlijk zonnetje en genoeg wind hebben we hard moeten werken om de Skûtsjes overeind te houden. Na deze boottocht hebben we geborreld, gegeten en een leuke quiz gehad.

Naast het aanleveren van de schoenmaat en hoofdomtrek, werd ons gevraagd om iets te mailen over jezelf wat nog niemand wist én wat je meest gênante verhaal was. Deze resultaten hebben Inez, Bram en Michel: onze quizmasters (tevens organisatoren van dit personeelsuitje), gegoten in leuke quiz. Hoe goed kennen we elkaar? Het was een hilarische avond. De inhoudelijke details van deze quiz besparen we jullie.

Een enkeling heeft De Heeg nog onveilig gemaakt. Het was weer een personeelsuitje om van te smullen.

Nogmaals bedankt voor de organisatie: Inez, Bram en Michel. En natuurlijk collega’s bedankt. Een feest zonder leuke gasten, is geen feest.

Hieronder een kleine impressie van onze dag. De meeste foto’s zijn gemaakt door onze inhouse fotografe Inez.

Tot volgend jaar!