Partners

RAET
Vanuit ons partnership met RAET blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen en de software van RAET. Hierdoor kunnen wij optimaal de diensten van RAET verlenen.

Als Raet-partner ondersteunen wij klanten op het gebied van salarisadministratie, personeelsadministratie, functioneel beheer, consultancy, projectleiding en interim.

Korento werkt met Raet HR Core (Beaufort), Gemal en YouForce.

AFAS Software
Op basis van onze samenwerking met AFAS Software blijven we op de hoogte van de ontwikkelingen en de software van AFAS. Hierdoor kunnen wij optimaal de diensten van AFAS verlenen.

Gewoon HR
GewoonHR is specialist op gebied van HR en vult onze eigen kennis van E-HRM aan. Met GewoonHR hebben wij het product Duurzaam E-HRM ontwikkeld, met als resultaat een duurzame HR afdeling.

Wazda IT-Solutions
Wazda-IT Solutions helpt en faciliteert bij  ICT-vraagstukken omtrent de Cloud, online telefonie, beheer en onderhoud van uw lokale ICT omgeving evenals software ontwikkeling. Stabiliteit, Performance en Beveiliging zijn de drie belangrijke pijlers. Voor elke discipline heeft Wazda toegewezen specialisten in hun team.

Deel deze pagina: