Home » Diensten

Korento heeft een brede dienstverlening te bieden op het gebied van bedrijfsprocesoptimalisatie, salarisadministratie, financiële administratie en (E)-HRM. We bieden verschillende diensten om jou op weg te helpen.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor onze klanten, in de vorm van outsourcing, consultancy, interim, project- of verandermanagement.

Salaris | Payroll

Voor medewerkers is het tijdig ontvangen van een correct salaris ontzettend belangrijk. Korento neemt jouw zorgen rondom salarisadministratie graag uit handen. Zo kunnen jullie je richten op hetgeen dat voor jullie belangrijk is en waar jullie voor staan.

Meer
(E)-HRM | HR

HR tijd besteed je liever aan dat wat er echt toe doet: de groei en ontwikkeling van medewerkers. Stroomlijn alle HR processen en minimaliseer de administratie ervan. Korento is implementatiespecialist (E)-HRM en is tevens HR kennispartner.

Meer
Financieel

Voor het varen van de juiste koers is het essentieel, dat de financiële administratie op orde is, overzichtelijk is en tijdig wordt uitgevoerd. Korento neemt alle zorgen rondom de financiële administratie en controlling uit handen.

Meer
Implementatie | Optimalisatie

Vanaf de IT-oriëntatie en -implementatie tot en met de optimalisatie zorgen wij samen met jullie voor een soepel en flitsend traject. Een goede begeleiding naar het zelfstandig kunnen beheren is onderdeel van ons gezamenlijk succes.

Meer
Interim Services

Wij voorzien in zowel geplande als ongeplande afwezigheid. Naast de uitvoerende werkzaamheden zijn wij er ook om mee te sparren. Onze Interim Services hebben we zo opgezet, dat jullie altijd op ons terug kunnen vallen.

Meer
Outsourcing

Wanneer je je nog meer wilt richten op datgene waar je echt voor staat als organisatie, dan kan het uitbesteden van werkzaamheden een prettige en geruststellende oplossing zijn. Samen met jullie geven we invulling aan de (mate van) uitbesteding.

Meer