Over ons

Korento biedt een breed scala aan diensten voor bedrijven en ondernemers. Korento heeft verschillende partners zodat wij organisaties kunnen voorzien in een groot scala van diensten met als focus bedrijfsprocessen van A tot Z inrichten.

Wij bieden maatwerkoplossingen voor onze klanten, in de vorm van outsourcing, consultancy, interim, project- of verandermanagement.

Raet
Daarnaast is Korento 1 van de 4 gecertificeerde partners van Raet.
Lees meer

Geschiedenis
Korento is per 15 februari 2017 de nieuwe naam van Qompas-groep. Qompas-groep komt voort uit Reinoud Accounting. Het was dan ook een logische stap om de kennis van zorg- en welzijnsinstellingen op gebied van financieel en salarisadministratie van Reinoud Accounting te combineren met de kennis van E-HRM en bedrijfsprocesoptimalisatie van Qompas-groep. Tevens bieden wij de diensten van onze andere bedrijven aan. Deze krachten hebben we gebundeld tot Korento.

Onze overige bedrijven:
Boschland accountants en adviseurs
Boschland accountants en adviseurs is een middelgroot accountants- en advieskantoor met hart voor de ondernemer.
Loonvisie
Loonvisie is een salaris- en personeelsadministratiekantoor met specialisme op het gebied van salarisverwerking en HR voor de MKB-sector.
Alfisure
Alfisure is een klein, onafhankelijk assurantiekantoor op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten met als specialiteit Employee Benefits.
Aldenhof Werving en Selectie en Detachering
Aldenhof is een klein werving en selectie bureau. Daarnaast heeft Aldenhof zich gespecialiseerd met detachering van financieel personeel.
Xerus ZZP Support
Xerus ZZP Support biedt ZZP-ers advies en ondersteuning op administratief/financieel gebied.

Deel deze pagina: