Personeelsuitje in de Ardennen

Afgelopen vrijdag begon onze dag vroeg. Het was weer zo ver. Ons jaarlijkse personeelsuitje.

07:20 verzamelen op de parkeerplaats van ons kantoor. We gingen met zijn allen naar de Ardennen. Na een kleine 3 uur rijden kwamen we aan. Na een kop koffie (of 2 ;-)) zijn we gewandeld richting onze eerste activiteit:

Kanovaren. Na 10 kilometer (!) gevaren te hebben, 4 omgeslagen collega’s en 34 natte voeten verder, kregen we onze lunch. Na de lunch gingen we door naar activiteit 2: Klimmen en abseilen. Klimmen op rotswanden met een hoogte van 12 meter. Sommige collega’s gingen als een ware klimgeit naar boven! Het abseilen werd gedaan vanaf een rotswand van slechts 18 meter.

Van al dit harde “werken” hadden we trek gekregen. We hebben gezellig gegeten in de Kasteel Boerderij, waar we ook een nachtje verbleven. Tijdens dit etentje mocht een proost op Piet natuurlijk niet ontbreken. Hij werd gemist. Na het eten werd de avond voortgezet onder het genot van een drankje en spelletjes: sjoelen, jenga en darten.
Waar het voor de één bedtijd was, begon voor de ander “activiteit 3”. Deze activiteit duurde tot in de vroege ochtenduurtjes. Helaas heb ik hiervan geen geschikte foto’s kunnen vinden ;-).

Bedankt Mountain Network! Bedankt Dinant. Bedankt collega’s.