Korento personeelsuitje 2023

Vorige week vrijdag vierden we de verjaardag van Marion tijdens ons jaarlijkse personeelsuitje. Het was een dag vol plezier en avontuur. We begonnen de dag met een gezellige picknick in het pittoreske Hank. Tijdens de picknick werd Marion verrast met leuke cadeaus, waardoor ze zich extra speciaal voelde op haar verjaardag.

Na de picknick was het tijd voor een spannende activiteit genaamd Island Escape. We werden verdeeld in twee teams die tegen elkaar streden. Het doel was om binnen een bepaalde tijd uit een escape room-achtige situatie te ontsnappen. Het verliezende team moest door de “walk of shame” als ze er niet in slaagden om op tijd te ontsnappen. Natte voeten helaas… Gelukkig wist het andere team de topscore van Island Escape te verbreken, wat zorgde voor veel vreugde en opwinding.

Na het avontuurlijke spel waren er nog verschillende teamspelen. Een daarvan was een uitdagend spel waarbij we elkaars stokken moesten opvangen en de juiste richting moesten volgen. Het werd extra verwarrend gemaakt doordat links rechts werd en rechts links. Later in het spel werd de term “wijn” naar rechts en “bier” naar links geleid. Het zorgde voor veel gelach, verwarring en hilariteit.

Na een vermoeiende, warme maar plezierige middag vertrokken we naar Breda, waar we genoten van een ontspannen borrel en het diner. De sfeer was uitgelaten en iedereen genoot van elkaars gezelschap. De avond ging door en we maakten de nacht onveilig met enkele collega’s.

Al met al was het personeelsuitje ter ere van Marion’s verjaardag een groot succes. Het bracht ons team dichter bij elkaar, zorgde voor veel gelach en creëerde veel herinneringen. We kijken nu al uit naar het volgende jaarlijkse uitje waar we opnieuw kunnen genieten en nieuwe avonturen kunnen beleven.