Geslaagden Korento Academy

Om voor onze medewerkers een goede basis te leggen, hebben wij de Korento Academy ontwikkeld. Hierin volgen onze nieuwe medewerkers diverse stappen om de medewerker te worden waar zij en wij ons goed bij voelen!

Hoe werkt de Korento Academy?
De duur is 9 maanden vanaf indiensttreding. We bepalen eerst het persoonlijke vertrekpunt voor de Academy. Per 3 maanden worden er vervolgens doelstellingen bepaald en vastgelegd in Dialog, een applicatie voor talentontwikkeling. Deze doelen hebben betrekking op het leren van het vak, het leren van de software, maar ook het ontwikkelen en inzetten van de talenten van de medewerker en soft skills. Er volgt een wekelijkse monitoring. Zowel actief als reactief. Samen met de buddy, teamleider en HR manager zorgt Korento ervoor dat de nieuwe medewerker goed wordt begeleid en helemaal klaargestoomd wordt om de functie goed uit te kunnen voeren. Dit gebeurt aan de hand van doelgerichte dag- week- en/of maandverslagen, Dialog en periodieke evaluaties.

We zijn er trots op, dat we afgelopen half jaar meerdere medewerkers hebben mogen feliciteren met het behalen van de Korento Academy certificaten. Waaronder Lise Kamps.

Lise: “Ik maakte direct in mijn eerste werkweek kennis met de Korento Academy in de vorm van een persoonlijk opleidingsplan welke door mijn leidinggevende en HR werd toegelicht. Ik vond dit super fijn omdat dit duidelijke richtlijnen gaf aan wat er van mij verwacht werd maar ook wat ik van Korento kon verwachten. Daarnaast word je binnen de Academy gekoppeld aan een buddy. Dit is een ervaren collega die je op weg help binnen Korento, de systemen en de werkzaamheden. Ik kon bij mijn buddy voor al mijn vragen terecht, dit werkte erg prettig en heeft zeker bijgedragen aan mijn ontwikkeling. Vorige week heb ik na een leerzame periode van 9 maanden mijn Korento Academy behaald, dit was een mooie mijlpaal voor mij. Ik kijk uit naar een mooie toekomst binnen Korento waarbij ontwikkeling centraal blijft staan.”

Van harte gefeliciteerd Celina, Paula, Janneke, Marianne, Inez en Lise! Heel veel succes met jullie verdere loopbaan bij Korento!