Gefeliciteerd met jouw VPS diploma Diana!

Diana heeft in een versnelde route, in negen maanden, haar VPS-diploma gehaald. Gefeliciteerd!

Lees hier waarom Diana hier mee gestart is en hoe ze dit kan toepassen binnen Korento.

Waarom mee gestart?
Na vele jaren leidinggeven in Finance heb ik begin 2022 de keuze gemaakt de focus te verleggen in mijn loopbaan en mij te specialiseren in het Payrollproces, dat ik altijd een boeiend onderdeel van mijn werk heb gevonden. Om die reden ben ik in maart 2022 gestart met de Vakopleiding Payroll Services (VPS).

Wat kun je er mee?
De opleiding VPS biedt gevorderde en up-to-date kennis op de gebieden van fiscaal recht en sociaal verzekerings- en arbeidsrecht. Daarnaast zorgt de opleiding voor doorontwikkeling van je competenties in met name de adviesrol waarmee je perfect kunt functioneren als spil tussen HR, ICT, de financiële afdeling en de salarisadministratie. In mijn werk als Payroll Consultant bij Korento is de opleiding VPS van toegevoegde waarde om onze klanten optimaal te kunnen ondersteunen.

Wat heb je behaald?
De opleiding VPS bestaat uit de modules Loonheffingen, Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid, Communicatie en Personeel & Organisatie. Iedere module wordt afgerond met een examen via de Associatie voor Examinering.

En hoe nu verder
Mijn doel is mij te blijven ontwikkelen en verder te groeien in het vakgebied. Er verandert veel in wet- en regelgeving op het gebied van Payroll. Door middel van jaarlijkse permanente educatie en het behalen van PE-punten wordt geborgd dat je als allround payroll professional op de hoogte bent en blijft van kennis en vaardigheden.

En wanneer je jouw diploma hebt behaald.
Ik ben er trots op dat ik via de versnelde route in negen maanden alle modules in één keer heb behaald en mijn VPS-diploma in januari 2023 heb behaald.”