Bereken jouw subsidie met de subsidiecalculator

Voor bepaalde groepen werknemers die uw werkgever aanneemt of in dienst heeft, komt jouw organisatie mogelijk in aanmerking voor subsidies. Op de website subsidiecalculator.nl is te zien welke subsidies of regelingen mogelijk van toepassing zijn op werknemers binnen jouw organisatie.

Subsidie

Op de website subsidiecalculator.nl kunnen werkgevers door een aantal persoonlijke gegevens van een werknemer in te vullen eenvoudig zien welke subsidies of regelingen voor de werknemer gelden. Ook berekent de subsidiecalculator hoe hoog deze personeelssubsidies zijn en wat de regelingen precies inhouden. De werkgever moet hiervoor vragen beantwoorden over bijvoorbeeld postcode en woonplaats, maar ook over het soort contract waarop de werknemer bij de organisatie komt werken, of hij op het moment van indiensttreding een uitkering (artikel) ontvangt en of hij een opleiding zal krijgen.  

Subsidie berekenen voor uitzendkrachten

De subsidiecalculator bevat informatie over loonkostenvoordeel, de subsidieregeling praktijkleren, jobcoaches en de no risk-polis. Ook voor uitzendkrachten is te berekenen welke subsidies of regelingen voor hen gelden. De subsidiecalculator is het initiatief van het WerkgeversServicepunt. Dit is een samenwerking van UWV, gemeenten, de sociale werkplaats, onderwijsinstellingen, kenniscentra en uitzendbureaus.

Bron: HR Rendement