Vitaal naar huis na de klantendag van Korento

Wat hebben we met onze klanten een mooie speciale vitale dag gehad tijdens onze jaarlijkse klantendag op 16 mei jl.

Nationale Park de Hoge Veluwe
Ook dit jaar organiseerden we als dank voor onze klanten een mooie middag. Dit jaar met het thema Vitaliteit. Met een mooie groep van zo’n 30 klantrelaties vertoefden we een middag in het prachtige Nationale Park De Hoge Veluwe tussen Hoenderloo en Otterlo.

Een ontspannen ontvangst
De middag begon met een ontspannen ontvangst met drinken en een taartje in het mooie ruime restaurant van Park de Hoge Veluwe. Na het welkomstwoord door Marion begon het eerste deel van het Vitaliteitsprogramma, bosbaden.

Bosbaden – Shinrin Yoku
Beitske Bouwman, schrijver, natuurinspirator, filosoof en docente, nam ons mee in de leer van het bosbaden, Shinrin Yoku. Shinrin Yoku is een manier van in het bos zijn die in Japan is ontwikkeld. Het is een bijzondere manier van je verbinden met het bos, de bomen en de natuur om je heen. Je leert hoe je in het bos kan ‘baden’ en hoe je de weldaad van de natuur in je op kan nemen en tot je door kan laten dringen. Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een prachtige plek om je onder te dompelen in de magie van het bos.

Fietsen of wandelen met een natuurgids
Na het programma van Beitske werd de groep opgesplitst in 3 groepen. Door enthousiaste vrijwilligers, Harry, Mieneke en Karin, wandelend of op de fiets, kwamen we veel te weten van de historie van het Park en het leven op het Park. Zo ook de complexiteit van het behouden van de populatie wilde dieren en de komst van de wolf.

Een vegan zwamsijsje
We sloten de zonnige middag af met een voldaan en vitaal gevoel met wat drinken, een zwamsijsje met oesterzwammen, en een leuke groepsfoto.

Bij het naar huis rijden nog even de auto uit om de grazende herten te bewonderen.

Een zeer geslaagde dag. Met dank de organisatie Melanie, Janneke en Lean.