Regel al jouw HR zaken in 60 seconden

Mijn Youforce live per 1 december

De afgelopen maanden zijn de collega’s van Korento druk bezig geweest voor alle Visma|Raet klanten om de nieuwe landingspagina te implementeren en te introduceren, Mijn Youforce!

Mijn Youforce is met ingang van 1 december dé nieuwe startpagina voor alle HR-taken waarmee het regelen van HR zaken voor medewerkers, leidinggevenden of professionals nog makkelijker wordt. Het doel: Regel al jouw HR zaken in 60 seconden.

Het heeft niet alleen een nieuwe look en feel ten opzichte van de oude Youforce omgeving, maar is tevens een gloednieuw portaal waarin je eenvoudig kan navigeren naar processen zoals ‘Nieuwe medewerker’ of het indienen van een declaratie of een verlofaanvraag. Daarnaast zijn belangrijke notificaties en taken direct zichtbaar in een vernieuwde overzichtelijke inbox. Ook is het mogelijk om nu gebruik te maken van de nieuwe ‘Salarissimulator’ in Youforce. Hierin kan je als medewerker snel zien wat een urenwijziging of het opnemen van (on)betaald ouderschapsverlof voor effect heeft op jouw bruto salaris.

Mijn Youforce wordt continu doorontwikkeld, dus het komende jaar zal de nieuwe landingspagina steeds verder worden verfijnd. Heb je als klant wensen of opmerkingen? Geef dit dan door aan jouw contactpersoon bij Korento.