Even voorstellen: Frank Oonk

Mijn naam is Frank Oonk. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochtertje (1) in Ruurlo. Na een aantal jaar in Zwolle en Arnhem gewoond te hebben zijn we 2 jaar geleden teruggekeerd naar onze ‘roots’ in de Achterhoek.

Na mijn studie HRM ben ik als HR Medewerker aan de slag gegaan en hier merkte ik al snel dat ik erg enthousiast werd van het digitaliseren van HR processen. Tijdens een implementatie van een HR systeem heb ik veel samen gewerkt met een externe consultant. Dit was het moment waarop ik mij realiseerde dat ik liever het werk van de consultant wilde doen. Ik ben toen op zoek gegaan naar een volgende stap in mijn carrière en kwam bij Korento uit.

Sinds juni 2022 ben ik werkzaam bij Korento als E-HRM Consultant. Het werk als E-HRM Consultant is afwisselend en uitdagend en het schakelen tussen de verschillende klanten maakt het werk elke dag weer interessant. Het mooie van Korento is dat je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en dat je hierin ook goede begeleiding krijgt.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst samen met mijn familie of vrienden. Ik zit mijn hele leven al op voetbal bij de plaatselijke voetbalvereniging en ben sinds een jaar ook wekelijks op de padelbaan te vinden. Ook heb ik een seizoenkaart van Feyenoord dus ben ik de thuiswedstrijden in Rotterdam. Verder hou ik ervan om de barbecue aan te steken en te borrelen met vrienden.