Nieuwe E-HRM Consultant: Lise Kamps

Met veel enthousiasme verwelkomen wij onze nieuwe collega, Lise Kamps. Ze stelt zich graag aan jullie voor.

“Ik ben Lise Kamps, 25 jaar en woonachtig in Doornenburg samen met mijn vriend. Na mijn studie HRM ben ik verder gaan studeren om mijn master bedrijfskunde te behalen. Tijdens deze studie was ik als bijbaan werkzaam bij een zorginstelling en medeverantwoordelijk voor de HR administratie en optimalisatie van het HR systeem. Ik kwam er toen achter dat ik het heel leuk vond om na te denken hoe het systeem verder ingericht kon worden, testen uit te voeren en mijn collega’s te trainen. Na het behalen van mijn diploma ben ik aan de slag gegaan bij een groot aannemersbedrijf waar ik naast de HR administratie mij ook mocht bezighouden met het verder inrichten van AFAS samen met een consultant.

Ik kwam erachter dat dat is wat ik leuk vind, daar krijg ik energie van! Bij Korento mag ik mijn kennis over AFAS uit gaan breiden en uiteindelijk aan de andere kant van de tafel gaan zitten. Afgelopen maandag was mijn eerste werkdag. Mijn eerste indruk? Een warm ontvangst door betrokken en behulpzame collega’s, een prachtige bos bloemen en bovenal een interessante en uitdagende functie. Ik kijk dan ook zeker uit naar de komende periode!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om uitgebreid te koken, een spel te spelen, met vrienden of familie af te spreken en te wandelen. Mijn favoriete vakantiebestemming is zonder twijfel Scandinavië, de natuur en rust daar is indrukwekkend.”

Heel veel succes Lise! Welkom in ons team.