Even voorstellen: Bram Stevens

Mijn naam is Bram Stevens. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriendin Steffie, dochtertje Bobbi (3) en zoontje Lenn (1) in Wijchen.

In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn vriendin en kinderen, door samen leuke dingen te doen. Ook mag ik graag een biertje drinken met vrienden en/of festivals bezoeken. Iedere zaterdagmiddag ben ik ‘in de wei’ te vinden voor een potje voetbal in een vriendenteam in de absolute kelderklasse van het amateurvoetbal. Skiën vind ik ook erg leuk om te doen en probeer daarom ieder jaar een lang weekend naar Oostenrijk te gaan om de latten onder te binden. Ik ontdek graag nieuwe plekken op de wereld en ben zeker voornemens deze draad weer op te pakken als de kinderen groot zijn en meekunnen! (Oja, op de foto zie je mij met een golfclub. Deze hobby ligt even op een laag pitje, maar wil ik later zeker weer vaker gaan doen.)

Na de middelbare school ben ik Commerciële Economie gaan studeren aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Na het afronden van deze studie ben ik gaan studeren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar heb ik mijn Master Communicatie & Beïnvloeding behaald. In het laatste jaar van Commerciële Economie heb ik een Minor Sales & Accountmanagement gedaan en heb ik tijdens mijn afstudeeronderzoek bij Holland Casino veel interviews bij (potentiële) klanten afgenomen. Het klantcontact sprak mij erg aan en ik ben daarom na mijn studie aan de slag  gegaan als Accountmanager bij Berendsen (later Elis) in Uden en Helmond.

In december werk ik alweer 5 jaar bij Korento! Wat mij met name aanspreekt aan het werken bij Korento, is de informele en open sfeer en natuurlijk de leuke collega’s. Ik vind het iedere dag weer uitdagend om klanten verder te helpen hun processen te optimaliseren. Met name allerlei processen, die nu nog op papier of met losse Excel bestanden gaan, naar AFAS vertalen vind ik het leukste om te doen. Dit zijn vaak processen waarbij je veel kunt sparren met de klant en je creatieve geest de loop kunt laten. Wat mij ook veel voldoening geeft is om bijvoorbeeld met meerdere collega’s aan hetzelfde project te werken en deze succesvol af te ronden.

Ben je benieuwd hoe je meer uit jouw AFAS omgeving kunt halen? Wil je bepaalde processen (verder) automatiseren of optimaliseren? Of gewoon voor een kop koffie ter kennismaking? Neem dan gerust contact met mij op via b.stevens@korento.nl of 06 38 06 69 79.