Na AFAS Profit 1 nu ook Profit 2 opgeleverd

Na het uitrollen van de gloednieuwe versie van AFAS en de bijhorende Pocket App in augustus 2023, is nu ook Profit 2 uitgebracht.

De update van Profit 1 stond in het teken van een nieuwe gebruikerservaring en Profit oogt hiermee een stuk vlotter en moderner. Er zijn handige functies toegevoegd, zoals de mogelijkheid om gebruik te maken van de zoekknop en de mogelijkheid om in- en uit te zoomen. Daarnaast kent Profit nu een nieuwe structuur waarbij de knoppen en keuzes een nieuwe plek hebben gekregen. Deze nieuwe update was best even wennen en daarnaast waren sommige functionaliteiten niet meegenomen in update. Op basis daarvan hebben gebruikers actief hun wensen en verbeterpunten gedeeld met AFAS.

Deze waardevolle input is door AFAS meegenomen in de geplande ontwikkeling van Profit 2, waardoor zij gericht verbeteringen in het gebruik en prestaties konden doorvoeren. Naast juridische wijzigingen, brengt AFAS ook oude functies terug, zoals het splitsen (en verkleinen) van schermen en het verplaatsen van tabbladen binnen menu’s.

AFAS laat hiermee zien goed te luisteren naar de gebruikers en het maakt ons nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen waardoor de gebruikerservaring blijft verbeteren!