Even voorstellen: Angela Abbo-Kupers

“Ik ben Angela Abbo-Kupers en woon samen met mijn man Michael, puberzoon Ruben en onze hond Doetse in Huize Abbo te Duiven. Hier wonen wij nu al 17 jaar met heel veel plezier. In onze straat is altijd wat te doen. Zo hebben we een bbq en dan weer een badmintontoernooi of even gezellig koffie doen en bijkletsen. Ik kan wel zeggen dat we in de gezelligste straat van Duiven wonen 🙂

12 jaar geleden ben ik vanuit een aannemersbedrijf doorgestroomd in het bedrijf van mijn man. Hier heb ik mij verdiept in de wereld van de binnen kozijnen en aflakwerk voor derden. Daarna zijn mijn man en ik samen overgegaan in een bedrijf wat tevens ook buitenkozijnen maakt.

Tijdens deze 12 jaar heb ik mij vooral beziggehouden met de verkoop, planning, aansturen van productie, klantencontact en service/klachten van de kozijnen. Dit heb ik altijd met veel plezier gedaan.

Eind 2022 was het tijd om een nieuw pad in te slaan. Korento bood mij een nieuwe uitdaging als administratief medewerker FA/SA. Hierdoor ben ik gestart bij de salarisadministratie. Dit was en is nog steeds een hele nieuwe tak van sport voor mij. Maar langzaam en gestaag wordt het steeds meer mijn ding en groei ik in deze functie en dit vakgebied.

Wat ik leuk vind bij Korento is dat het nooit saai is, er is altijd wat nieuws en iedereen staat klaar om je te helpen als er vragen zijn of als het even niet wil lukken. Het is een echt warm bad.

Wanneer ik niet aan het werk ben zorg ik voor het reilen en zeilen thuis. Onze zoon heeft een vorm van autisme en dat zorgt ervoor dat ik vooral ook bezig ben om hem te helpen met school en dergelijke. Wandelen met de hond in het bos is een uitlaatklep voor mij.

Waar ik verder van hou is yoga, koken, film kijken, muziek luisteren, tekenen, handletteren, kleuren en gewoon creatief bezig zijn.”