Home » Diensten » Interim Services 24

Toelichting Interim Services

Interim Services is een flexibele vorm van dienstverlening die van toepassing is bij urgente of aankomende capaciteitsproblemen. Denk bijvoorbeeld aan ziekte of onderbezetting in de vakantieperiode. Naast capaciteitsproblemen kan het ook zijn dat er door ontbrekende kennis even moet worden ‘ingevlogen’. Vanuit de praktijk kennen we deze behoefte vooral bij onze klanten met solistische functies. Het kan heel fijn zijn voor bijvoorbeeld de functioneel beheerder AFAS om af en toe met iemand van Korento te sparren. Bij deze vorm van dienstverlening stellen wij een detacheringsovereenkomst op.

Wij maken ook afspraken met klanten waarin we een ‘leverplicht’ hebben. Hierbij hoort een raamovereenkomst. Dit betekent dat je als klant 100% wordt ontzorgd en altijd kan terugvallen op Korento voor de financiële administratie, salarisadministratie, het functionele beheer en de personele administratie.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn opgeleid tot inhoudelijk gepassioneerde, specialisten met goede communicatieve skills. Het werk- en denkniveau is HBO of Academisch.

Onze leveranciers

Wij werken voornamelijk met de volgende leveranciers: Visma, AFAS en Exact. Korento is gecertificeerd partner van Visma en heeft daarnaast gecertificeerde AFAS Experts in dienst.

Ons stappenplan

Stel, jullie overwegen klant te worden van Korento. Dan is het natuurlijk fijn om een beeld te hebben van de stappen die wij met jullie doorlopen.

Bekijk de stappen

We doorlopen hiervoor de volgende stappen voor de opstart van een project:

  1. Een kennismaking en oriëntatie;
  2. Opstellen van een detacheringsovereenkomst of raamovereenkomst en de ondertekening;
  3. Opstellen verwerkersovereenkomst en de ondertekening;
  4. Aan de slag!

Op locatie en op afstand

Onze kracht zit in de verbinding en het plezierige contact met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn, dichtbij en makkelijk benaderbaar. In de praktijk betekent dit dat wij zowel op locatie als op afstand werken. Door deze combinatie van werken bereiken we eveneens dat we goed weten wat er speelt binnen een organisatie.

Meer informatie

Wil je nog meer weten over onze dienst?

Bel, app of mail dan gerust met Marion Westerbeek, Directeur

m.westerbeek@korento.nl
06 229 313 74