Projectmanagement

Alle projecten verschillen van elkaar qua inhoud en omvang. Het kan gaan om het implementeren van een nieuw HRM-systeem, een complete herinrichting van de HRM-afdeling, een begeleidingsopdracht of het implementeren van een nieuw verzuimbeleid.

In de rol van projectmanager zorgen wij voor de implementatie en integratie van systemen en tools met de afgesproken middelen en binnen de afgesproken tijd. Wij vertalen uw werkprocessen daarbij naar een optimale IT-oplossing met oog voor uw medewerkers.

Onze projectmanagers houden van aanpakken en doorpakken. Zij zijn in staat uw medewerker mee te nemen in het veranderingsproces. Afhankelijk van de door u vastgestelde doelstellingen stellen we met u een fasering op, om het project in goede banen te leiden.

“Een projectmanager van Korento is een dynamische, flexibele, goed opgeleide en empatische professional die in staat is de verschillende belangen te behartigen op strategisch niveau, tactisch niveau en operationeel niveau. Op deze wijze ontstaat er een organisatie-breed gedragen project. Een succesvolle software implementatie vraagt om een noodzakelijk mix van bedrijfskundig inzicht, affiniteit en kennis van ICT en aandacht voor de medewerkers (HR).”

Aldus Marion Westerbeek, directeur Korento.

Wilt u weten hoe wij een project voor u op kunnen zetten? Neem contact met ons op via ons algemene telefoonnummer 026-3898900 of bel rechtstreeks 06-22931374, Marion Westerbeek, directeur. Wij helpen u graag.

Deel deze pagina: